اسطوره سازان تمدن ایرانی

مرکز رسانه ای اسطوره سازان تمدن ایرانی براساس دغدغه ی قهرمان، الگو و اسطوره سازی و پاسخ به کمبود منابع تصویری از قهرمانان، الگوها و اسطوره های دینی و بومی مورد نیاز نسل جوان و جامعه امروزی، با رویکرد تولید آثار تلویزیونی و سینمایی در ساختارهای داستانی، مستند، آموزشی، انیمیشن و سریال های تلویزیونی فعال شده است
همچنین در حوزه توزیع و پخش آثار سینمایی و سینما مارکتینگ فعال است

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین نظرات
پیوندها

۲ مطلب در تیر ۱۴۰۴ ثبت شده است

پس از آنکه امام حسین شب عاشورا را مهلت گرفت، تمام این شب را به نماز تهجد، نیایش و مناجات، قرائت قرآن و گفتگو با اصحاب و اهل بیت خود گذرانید. هنگامی که بامداد روز عاشورا دمید و نماز صبح را به جماعت برگزار کردند، از صبح این روز تا شامگاه حوادث مهمی در سرزمین کربلا روی داد که در تاریخ اسلام و تاریخ بشریت، ماندنی و جاودانه شده است. در این روز، دو سپاه در برابر یکدیگر قرار گرفتند که فاصله میان آنان گرچه از نظر فیزیکی بسیار نزدیک ولیکن از نظر روحی و معنوی تفاوت بسیار بود، فاصله ای بین ابتدا و انتهای آفرینش، تفاوتی بین تمام جهل و کفر و نفاق و تمام ایمان و تقوا.

به همین جهت امام حسین درباره اصحاب خویش در شب عاشورا فرمود: همانا من اصحابی باوفاتر و بهتر از اصحاب خود نمی دانم و اهل بیتی از اهلبیت خود نیکوتر ندانم. خداوند شما را جزای خیر دهد.

از لحظه وداع تا بریده شدن سر مطهر بهترین بنده خدا/ مقتل جانسوز امام حسین(ع) در ظهر عاشورا +فیلم و صوت

دانلود متن عربی مقتل به روایت سیدبن طاووس

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۷ تیر ۰۴ ، ۲۳:۳۳

وقتی خبری را به راحتی در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی بازنشر می‌کنیم، به چه چیزی فکر می‌کنیم؛ خود خبر، مخاطب خبر یا راستی خبر؟ انتقال موثر اطلاعات در مطالعه ارتباطات معاصر با توجه به رسانه‌های نو و شبکه‌های اجتماعی پرکاربرد و پرمخاطب، پدیده‌ای بسیار کهن اما نرم و نو را مورد توجه قرار داده است که به آن «خبرهای جعلی» یا «فیک‌نیوز» می‌گویند.

خبرهای جعلی در رقابت‌های قدرت، زمانه انتخابات، هنگام جنگ و زمان‌های ناشناخته برای مخاطبان تهیه و تنظیم و منتشر می‌شود که مخاطب فقط و فقط با شناخت، تمرین و حرفه‌ای شدن می‌تواند به رموز جعلی بودن آن پی ببرد.

کتاب حاضر، با کاوش در شبکه پیچیده‌ای از نمادها، نشانه‌ها و معانی، به دنبال آشکارسازی رمزهای نشانه‌شناختی نهفته‌ای است که در تولید خبرهای جعلی و اشتباه‌پراکنی‌ها به کار می‌روند. کتاب با رویکردی متمایز، هر دو چشم‌انداز نشانه‌شناختی دوگانه و سه‌گانه را به عنوان عناصر بنیادی برای درک پیچیدگی‌های نهفته در اخبار جعلی و اشتباه‌پراکنی‌ها بررسی و با استفاده از مطالعات موردی دقیق، بینش‌های ارزشمندی را در مورد شناسایی و تجزیه و تحلیل خبرهای جعلی و اشتباه‌پراکنی ارائه می‌کند که برای استادان، پژوهش‌گران، روزنامه‌نگاران، سیاست‌گذاران، تاثیرگذاران و هر کسی که با تاثیر خبرهای جعلی، اشتباه‌پراکنی‌ها و رمزهای نشانه‌شناختی بر افکار عمومی درگیر است، مطالعه‌اش ضروری به نظر می‌رسد.

کتاب «رمزگشایی از نشانه‌های اخبار جعلی» نوشته «تاتیانا ایسکاندرووا» به ترجمه «عاطفه رضوان‌نیا» به تازگی از سوی انتشارات همشهری در ۱۱۲ صفحه، بهار ۱۴۰۴ به بهای ۱۵۰ هزار تومان منتشر و روانه بازار گردیده است..

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۷ تیر ۰۴ ، ۲۳:۱۷